Raats schilderwerken kaleiwerken decoratiewerken

Raats schilderwerken

Betover je interieur en exterieur met tijdloze elegantie

Meesterlijk schilderwerk voor een betoverend interieur

meer info

Onze diensten

...

Meer dan 20 jaar vakmanschap

uw vertrouwde partner in schilder- en decoratiewerken

...

Of u nu op zoek bent naar een frisse nieuwe look voor uw woning, kantoor, commerciële ruimte of nieuwbouwproject, ons ervaren team staat klaar om uw project met zorg en expertise aan te pakken.

Wij begrijpen dat elk project uniek is, daarom bieden wij een persoonlijke benadering die afgestemd is op uw specifieke behoeften en wensen. Van kleuradvies tot professionele uitvoering, wij begeleiden u doorheen het hele proces om ervoor te zorgen dat het eindresultaat uw verwachtingen overtreft.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw schilderprojecten !

Tot binnenkort ! 

Bart Raats

zaakvoerder

Hoe wij werken

stap 1

Afspraak

Vertrouwen staat centraal. Daarom plannen we altijd een kennismakingsgesprek om jou en het project beter te begrijpen.

stap 2

Opmeting

Het verkrijgen van nauwkeurige metingen is cruciaal en vergt expertise. Na ons eerste gesprek voeren we altijd zelf de volledige metingen uit.

stap 3

Offerte

Nadat we alle aspecten van het project hebben geanalyseerd, stellen we een gepersonaliseerde offerte op, zonder enige verplichting.

stap 4

UitvOERING

Zodra je akkoord bent, gaan we meteen aan de slag met ons team. We zorgen ervoor dat je als klant volledig tevreden bent met het eindresultaat.

Wij werken met volgende merken